Sådan forbedres et trådløst LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktivér sikkerhed, hvis dit trådløse netværk i øjeblikket ikke er sikret. Ved at sikre dit trådløse netværk afskrækker du signalbånditter ved ikke at give dem en åben forbindelse til at udnytte. Fra og med 2010 er Wi-Fi Protected Access (WPA2) -protokollen en letkonfigureret protokol, der giver dig mulighed for at kontrollere adgangen til dit netværk.

2.

Opdater din trådløst netværk firmware. Hold dine trådløse netværksenheder opdaterede ved at downloade og installere den nyeste firmware. Ved at holde firmwaren opdateret, bidrager det til at sikre, at dit trådløse netværk udstyr fungerer som fabrikanten agter. Du kan opdatere din trådløse gateways firmware fra gatewayens konfigurationsside. Trådløse kort installeret på din computer kan opdateres fra din computer.

3.

Opgrader dit trådløse netværk. Hvis dit trådløse netværk er mere end et par år, skal du overveje at opgradere dit netværk ved at udskifte din trådløse gateway og dine trådløse netværkskort. Hvis du for eksempel kører et 802.11b-netværk, vil opgraderingen til den nuværende 802.11n-teknologi forbedre overførselshastigheden fra maksimalt 11 megabit per sekund (Mbps) til 30 Mbps.

4.

Tilføj en repeater til dit trådløse netværk. Gentagere er enheder, der udvider et trådløst netværkssignal ud over dets normale rækkevidde og er især nyttige til store boliger eller kontorer.

5.

Flyt din trådløse gateway til et område, der er mere åbne og så højt som muligt Trådløse signaler kan svækkes eller blokeres fuldstændigt af forhindringer. Om muligt skal du flytte din trådløse gateway til en mere central, åben placering uden forhindringer som tykke vægge eller elektronikinterferens. Eksempler på god gatewayplacering er toppen af ​​en træboghylde eller monteret højt på en væg.

6.

Skift kanal på din trådløse gateway. Hvis du oplever lav signalstyrke, skal du ændre den kanal, som din Trådløse gateway-udsendelser kan muligvis hjælpe. Skift signalet fra din gateways konfigurationsside og se på din trådløse computer eller enhed for at se, om det forbedrer den trådløse signalstyrke.

Tips og advarsler

  • Når du ændrer eller opgraderer udstyr, skal du prøve at vælge enheder fra SA mig fabrikant. Mens enheder fra forskellige producenter stadig arbejder sammen, omfatter producenter som Dlink og Linksys teknologi, der forbedrer hastigheden, når man arbejder med andet udstyr fra samme leverandør.
  • Trådløst hjemmenetværk er en bekvem måde at dele en bredbåndsinternetforbindelse på med flere computere og enheder i et hjem. De fleste trådløse netværk er nemme at oprette for de fleste brugere med en grundlæggende forståelse af hjemmenetværk. Hvis du bemærker, at dit trådløse netværk ikke virker så godt som det kunne være, kan små ændringer, der ændrer placeringen af ​​en trådløs gateway og opdatering af firmwaren til dine netværksenheder, forbedre ydeevnen.