Sådan laver du en WiFi-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord. Fjern en tommers isolering fra enderne af hver af de to ledninger, der er fastgjort til Pigtail N-stikket med trådstrimmerne.

2.

Opvarm loddestjernet i fem minutter . Lod enden af ​​en af ​​de to ledninger fastgjort til Pigtail N-stikket til en af ​​de to kontakter på N-stikadapteren. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

3.

Lod den ledning, der er fastgjort til Pigtail N-stikket, til den frie kontakt på N-stikadapteren. Lad loddet køle i et øjeblik.

4.

Slut bunden af ​​Wi-Fi-antennen til N-stikadapteren. Fjern stikket på det trådløse antennekort med fingerspidsen. Sæt porten på Pigtail N-stikket i stikket på det trådløse antennekort.

En ekstern Wi-Fi-antenne giver et mere stabilt og kraftigt signal end den interne antenne, der er indbygget i et trådløst antennekort. Du kan oprette en Wi-Fi-stik, som forbinder en kommercielt købt Wi-Fi-antenne til et trådløst antennekort. Et par dele fra en elektronik butik og nogle fælles husholdningsværktøjer er alt, hvad der er nødvendigt. Voksenovervågning er påkrævet, hvis et barn laver Wi-Fi-forbindelsen, da der skal anvendes et loddestang.