Sådan opsætter du Windows Vista via USB til en Wi-Fi-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din USB-trådløse adapter til en ledig USB-port på din computer, og indsæt derefter den medfølgende drivere disk i computerens diskdrev. Installationsprompter skal vises på skærmen. < /p>

2.

Følg skærmopdateringerne for at fuldføre driverinstallationen til din trådløse USB-adapter. Når installationen er færdig, er du klar til at oprette forbindelse til din Wi-Fi-router.

3.

Åbn startmenuen, klik på 'Connect to' og vælg derefter 'Wireless' fra 'Show' listen. Vælg dit trådløse netværk fra listen over tilgængelige trådløse netværk, og klik derefter på 'Connect.' Hvis dit netværk er beskyttet med adgangskode, bliver du nu bedt om at indtaste adgangskoden. Indtast adgangskoden og tryk på 'Enter' -tasten. Du bliver nu tilsluttet netværket.

Hvis din Windows Vista-computer er udstyret med en trådløs netværksadapter, har du mulighed for at oprette forbindelse til internettet via lokale netværk (LAN) trådløst. Selvom din computer ikke blev leveret med en trådløs netværksadapter indbygget, kan du købe og installere en, hvis du har ekspansionsspor på dit bundkort. Før du køber en intern netværksadapter, bør du overveje at bruge en trådløs USB-adapter. Det er ikke svært at konfigurere Windows Vista til at bruge din trådløse USB-adapter. Når den er oprettet, vil den forbinde til Wi-Fi-routere på samme måde som en intern ville.