Sådan opsættes 2Wire til en gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk din computer.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​2Wire Gateway og stikket den anden ende i en Ethernet-port på din computer.

3.

Slut et telefonkabel til telefonstikket på 2Wire Gateway, og sæt derefter den anden ende i en stikkontakt.

4. Indsæt 2Wire Gateway-strømforsyningen, og vent to minutter, indtil indikatorlysene lyser grønt.

5.

Tænd din computer og log ind på din brugerkonto.

6.

Sæt 2Wire Installation CD'en i din computers cd eller dvd-drev. Computeren begynder automatisk at installere drivere til 2Wire Gateway. Hvis din computer beder om et sted at installere drivere fra, skal du vælge dit cd-rom-drev.

7.

Følg instruktionerne på skærmen, der gives af 2Wire Setup Wizard, som også starter automatisk, når du indsætter installations-cd'en. Installationsguiden hjælper dig med at vælge indstillinger og sikkerhedsindstillinger for din 2Wire Gateway. Brug standardindstillingerne, hvis du er i tvivl om hvilke muligheder der skal bruges.

Tips og advarsler

  • Glem ikke at installere DSL-filtre på telefonerne, svar maskiner og andre enheder i dit hjem, der bruger telefoncentraler. Sæt DSL-filteret i telefonstikket, og sæt telefonen eller en anden enhed i DSL-filteret. Tag ikke et DSL-filter på dit 2Wire Gateways telefonkabel. < / li> 2Wire Gateways er hjemmenetværk enheder, der fungerer både som et DSL modem og som en netværksrouter. Mange af dem har også trådløs netværksfunktionalitet. På grund af deres avancerede funktionalitet er de mere komplicerede at oprette, hvis du gør det manuelt. Heldigvis leder guiden til 2Wire-opsætningen med Gateway dig gennem de mere avancerede funktioner. Den boks, din 2Wire Gateway kom ind, skulle omfatte alle de kabler og software, du har brug for til at komme i gang.