Sådan opsættes en Direct Cable Crossover Ethernet-forbindelse i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut de to computere via Ethernet-crossoverkablet.

2.

Åbn 'Kontrolpanel' på en af ​​computerne og Klik på 'Network Setup Wizard.' Denne computer kaldes computer 1 i efterfølgende trin, og den anden computer bliver computer 2.

3.

Tryk på 'Næste' på guidenes første tre skærmbilleder. < /p>

4.

Vælg den anden mulighed på skærmen 'Vælg en forbindelsesmetode', som fortæller guiden, at denne computer forbinder via en router eller anden metode. Tryk på 'Næste'.

Indtast en beskrivelse og et navn til computer 1, og tryk på 'Næste'.

6.

p> Angiv et navn til 'arbejdsgruppe', netværket, computerne vil fungere på. Dette navn skal være det samme, der bruges til computer 2, så skriv det ned. Tryk på 'Næste' for at fortsætte.

Aktiver fil og udskriv deling ved at vælge den første indstilling og klikke på 'Næste'.

8.

Klik på 'Næste' for at starte guidenkonfigurationsprocessen og vente på, at den er færdig.

9.

Vælg 'Bare færdig med guiden, jeg behøver ikke at køre guiden på andre computere, 'klik' Næste 'og derefter' Afslut 'i det følgende vindue for at afslutte Netværksguiden opsætning.

10.

Gentag trin 2 til 9 på computer 2. Sørg for at skrive navnet på 'arbejdsgruppe' præcis som det fremgik af computer 1.

11.

Åbn 'Mine netværkssteder' fra 'Start' -menuen på enten computer til at udforske de delte filer på den anden computer.

Computere kan tilsluttes på forskellige måder ved hjælp af Windows XP. Den mest almindelige måde er via et netværk, der normalt indeholder en router eller hub som et centralt sted for netværket at kommunikere igennem. En anden almindelig måde er at bruge den indbyggede fjernbetjeningsfunktion til at oprette forbindelse til en XP-maskine via internettet. Men når kun to arbejdsstationer skal tilsluttes i kort tid og er tæt på hinanden, kan et crossover-kabel bruges til at foretage en direkte Ethernet-forbindelse.