Sådan skjuler jeg min IP i Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en proxyserverkonto med en af ​​de mange gratis proxyserverudbydere, der er tilgængelige online. Eksempler på disse udbydere er Proxy List, Free Proxy List og Anonymity Network (se Referencer).

2.

Åbn den webbrowser, du bruger mest, og åbn denne browser ' s Internet-indstillinger.

3.

Vælg proxyindstillingerne for den pågældende browser.

4.

Tilføj et virtuelt privat netværk VPN) ved hjælp af de indstillinger, du har fået af proxyserverudbyderen, og klik derefter på 'Apply', når du er færdig. Dette vil automatisk forbinde dig til internettet via proxyserveren og skjule din aktuelle IP-adresse. Bemærk dog, at hvis du bruger en router til at oprette forbindelse til internettet, og du ikke har en statisk IP-adresse oprettet, ændrer din IP hver gang du opretter forbindelse til internettet.

Personer, der bruger Windows Vista, med alle dens sikkerhedsindstillinger og funktioner, ønsker at sikre, at de er sikre og sikre, når de surfer på internettet. Oprettelse af en firewall og download af antivirus- og antispywareprogrammer hjælper, men nogle mennesker føler sig stadig urolige over mulige hackinger og virusinfektioner. En måde at undgå at blive hacket under, mens du bruger Vista, er at skjule din internetprotokol (IP) -adresse. Den nemmeste måde at skjule din IP-adresse med Vista er ved at bruge en proxyserver.