Giver skiftende DSL-udbydere en hurtigere forbindelse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din nuværende DSL-udbyder og spørg om din DSL-plan. Spørg, hvilken hastighed din DSL er begrænset til, og hvis der er pakker, kan du opgradere til det, der giver dig hurtigere tilslutningshastighed. Bed om priserne på hver pakke, hvis der er ekstra hastigheder til rådighed.

2.

Ring til andre DSL-udbydere i dit område. DSL-udbydere er typisk forbundet med telefontjeneste. Fælles DSL-udbydere er AT u0026 T, Qwest, Verizon og Charter Communications, men dit område kan have yderligere DSL-udbydere. Bede om DSL-hastigheden og priserne.

3.

Sammenlign oplysningerne og afgør hvilken DSL-udbyder og pakke du vil bruge. Afhængig af din nuværende service kan du være i den højeste hastighed, der er tilgængelig for dit område, og det ville ikke være til gavn for at skifte til en anden plan eller udbyder.

4.

Kontakt DSL-udbyderen du Ønsker at skifte din service til, hvis du kan finde en højere hastighed og en pris, du er villig til at acceptere. Hvis din nuværende udbyder har en højere pakke, behøver du ikke købe ekstra udstyr eller betale installationsgebyrer; Opgraderingen kan ske på leverandørens side uden forsinkelse til dig.

DSL er en højhastigheds-internetforbindelse, der ofte tilbydes af virksomheder, der også tilbyder telefon service. DSL-forbindelseshastigheder varierer fra 756 kbps til 6 Mbps. DSL er billigere end at bruge en kabelforbindelse til højhastighedsadgang. Jo højere forbindelseshastighed din udbyder tilbyder, jo højere koster. Mange DSL-udbydere tilbyder forskellige pakker og priser baseret på forbindelseshastigheden.