Sådan opretter du charter Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en Ethernet-kabel til at forbinde kabelmodemet fra Charter til et Ethernet-hub. Tilslut computere på dit lokale netværk til Ethernet-huben med Ethernet-ledninger. Kontroller, om hver computer har et netværkskort. Køb om nødvendigt netværkskort og installer dem i computere på netværket. Kør installationsdisken, der fulgte med netværkskortet, for at installere driverne og følg trinvise instruktioner.

2.

Tænd for strømmen til computeren, modemet og hub. Gå til menuen 'Start' på computeren, og klik på 'Kontrolpanel' og vælg derefter 'Netværks- og delingscenter'. Vælg 'Opret forbindelse eller netværk' for at konfigurere din internetforbindelse til dit charterkabel. Følg vejledningen på skærmen og indtast dine computeroplysninger i hvert felt. Klik på 'Udfør' for at fuldføre guiden til netværksopsætning.

3.

Genstart din computer for at afslutte installationen. Gå tilbage til 'Netværk og delingscenter' og kontroller din forbindelse. Se dit offentlige netværk for at se status for din Charter Internet-forbindelse. Klik på 'Deling og opdagelse' for at vælge oplysninger og filer, der kan deles på dit lokale netværk.

Kabel internetforbrug er stigende på grund af sine højhastighedsforbindelser. Opret din charter-internetforbindelse ved at bruge Ethernet-kabler og modemet, der leveres til dig. Opret et lokalt netværk for alle dine computere for at få adgang til charterkabelforbindelsen.