Sådan opretter du forbindelse til en ekstern USB-printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

På computeren, der er tilsluttet printeren direkte

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet' og 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Change advanced sharing options' til venstre.

2.

Klik på pil ned til højre for 'Hjem eller arbejde'. Klik på cirklen til højre for 'Tænd fil og printerdeling' og klik på 'Gem ændringer' nederst i vinduet.

3.

Klik på 'Start' og ' Enheder og printere. ' Højreklik på navnet på den installerede printer, der skal deles, og vælg 'Printeregenskaber.'

4.

Klik på fanen 'Deling'. Marker boksen til venstre for 'Del denne printer' og klik på 'OK'.

På en anden computer på netværket

1.

Klik på 'Start' , '' Enheder og printere 'og' Tilføj en printer. ' Klik på 'Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth-printer.'

2.

Vælg navnet på den printer, der blev delt på netværket, fra listen, og klik på 'Næste'. Hvis printeren ikke blev fundet, skal du klikke på 'Den printer, jeg vil have, ikke er angivet', 'Gennemse efter en printer' og 'Næste'. Find navnet på den computer, printeren er knyttet til, og dobbeltklik på den for at finde den printer.

Følg trinene på skærmen for at installere printerdriverne og navngiv printeren på din computer. Klik på 'Udskriv en testside' for at sikre dig, at printeren er

Tips og advarsler

  • For at tilføje en netværksprinter, der er tilsluttet direkte til en server eller en router, skal du springe over Afsnit 1 og gør sektion 2 på samme måde.
  • Du skal muligvis indtaste et brugernavn og adgangskode fra den computer, som printeren er tilsluttet, når du tilslutter den.
  • Tilslutning til en ekstern USB-printer via et netværk er mulig ved hjælp af nogle indbyggede funktioner i Windows-operativsystemet. Fil- og printerdeling kan konfigureres, så brugere af forskellige computere alle kan få adgang til en fjernprinter, der er knyttet til en computer på et lokalt netværk. Den samme proces til tilslutning til USB-printere fungerer også med printere, der vedhæftes til en computer ved hjælp af Bluetooth, et printerkabel eller de fleste andre kabler.