Windows Vista 64 bit won t Recognize Wireless Networks

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til webstedet Internet Connectivity Evaluation Tool.

2.

Læs vilkårene i 'License Agreement' . Bemærk at du ikke behøver at acceptere betingelserne, men hvis du ikke kan vinde værktøjet.

3.

Klik på 'Fortsæt' når du har læst og accepteret betingelserne. Bemærk at hvis du ikke bruger Internet Explorer 6 eller en nyere version af Internet Explorer som din browser, vil du heller ikke kunne køre værktøjet.

4 .

Klik på 'Start Test' for at teste din trådløse router. Testen vil kontrollere kompatibilitet med internetforbindelse, netværksadresseroversætteren, trafikken, ydeevnen, UPnP-understøttelsen og routerens evne til at opretholde flere forbindelser. Alle disse funktioner skal understøttes af din router for at kunne genkendes af Windows Vista.

5.

Skift din trådløse router til en nyere router, der er kompatibel med Windows Vista, hvis din router fejler testen.

Hvis du kører Windows Vista 64-bit versionen på din computer, og den ikke genkender et trådløst netværk, som du ved, er der, er chancerne for, at den trådløse router, du bruger, ikke er kompatibel med Windows Vista. Heldigvis har Microsoft et værktøj, som du kan bruge online, gratis, så du kan kontrollere kompatibiliteten af ​​din router med Windows Vista.