Folk kan ikke forbinde mit Ventrilo-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at Ventrilo-serveren kører. Hvis du kører en Ventrilo-server på din computer, skal du klikke på 'Start', 'Alle programmer', 'VentSrv' og 'Ventrilo Server.' Installer Ventrilo-serveren som en WIndows-tjeneste, der starter automatisk med din computer ved at klikke på 'Start' 'Alle programmer', 'VentSrv', 'Service' og 'Installer'.

2.

Kontroller, at din Ventrilo-server er konfigureret korrekt ved at undersøge filen 'ventrilo\_srv.ini'. Hvis du kører Ventrilo-serveren på din computer, skal du klikke på Start, Alle programmer, VentSrv og Rediger INI-fil. Ventrilo-serverens godkendelse er konfigureret korrekt. Tillad nogen at forbinde ved at have linjen 'Auth = 0' i konfigurationsfilen eller kræve et adgangskode til at forbinde ved at have linjen 'Auth = 1' i konfigurationsfilen og indtaste et kodeord efter linjen 'Password ='.

4.

Gem Ventrilo-serverens konfigurationsfil ved at klikke på 'Fil' og 'Gem', hvis du ændrede serverens indstillinger. Luk alle kørende servere og genstart dem, når du har ændret indstillingen s i filen 'ventrilo\_srv.ini'.

Aktiver port 3784 for både TCP- og UDP-protokollerne på din firewall, hvis en kører på din Ventrilo-server s computer. Husk, at Windows XP og nyere versioner af Windows leveres med en firewall som standard.

6.

Videresend port 3784 til både TCP- og UDP-protokollerne til din Ventrilo-server ' s IP-adresse, hvis den er bag en router. Se din routerens dokumentation for at få flere oplysninger om videresendelse af porte, alle routere er forskellige.

7.

Bekræft den IP-adresse, du gav folk, er din internet-IP-adresse, hvis du ' er bag en router. IP-adresser begynder med '192.168.' '10.' eller '172.16.' til '172.31.' er private IP-adresser på dit lokale netværk. Find din internet-IP-adresse og giv den til folk i stedet; Se din routerens dokumentation for at få yderligere oplysninger.

8.

Kontroller, at de personer, der forbinder til din server, har de korrekte oplysninger. Hvis du eller de stavede IP-adressen eller værtsnavnet, port eller valgfri adgangskode forkert, kan Ventrilo ikke tilslutte.

Ventrilo er et internet voice chat program med en klient / server struktur. I modsætning til andre voice chat-programmer skal brugerne oprette eller leje deres egne Ventrilo-servere; der er ingen central server. Fordi andre brugere skal oprette forbindelse til din Ventrilo-server med deres Ventrilo-klienter, kan problemet være med konfigurationen af ​​din Ventrilo-server, med en firewall eller en router mellem din computer og internettet eller en konfigurationsfejl på den anden brugers ende.