Jeg kan ikke oprette forbindelse til netværksdrev efter ændring af brugeradgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Computer'. Højreklik på det netværksdrev, der forårsager fejlene, og vælg 'Afbryd forbindelsen'. Dette fjerner det fra din liste over harddiske.

2.

Klik på knappen 'Map network drive' øverst i vinduet. Vælg netværksdrevbogstav i rullemenuen, og indtast stien til netværksdrevet i tekstboksen 'Mappe'. Indtast de samme oplysninger, som du brugte i de originale netværksdrevskonfigurationer.

3.

Marker feltet 'Connect using different credentials' og klik på 'Finish.' En dialogboks popup-boks åbnes og beder dig om dit nye brugernavn og adgangskode.

4.

Indtast dit brugernavn og den nye adgangskode i dialogboksen til legitimationsoplysninger. Klik på 'OK' for at oprette forbindelse til fjernbetjeningen og konfigurere forbindelsen med din nye adgangskodeinformation.

Når du har ændret din adgangskode, er den gemte information for et kortlagt netværksdrev ikke længere korrekt. Derfor kan du ikke genoprette forbindelse til netværksdrevet. Du skal afbryde forbindelsen til netværksdrevet og indtaste din nye adgangskodeinformation, som derefter gemmes i dit systemregister. Når oplysningerne er redigeret, kan du forbinde og redigere filerne på det eksterne systemdrev.