Min bærbar computer stoppede Tilslutning til det trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bekræft, at din bærbare computer forsøger at oprette forbindelse til det korrekte netværk. Klik på ikonet Internetadgang eller netværksforbindelse i proceslinjen, der er placeret nederst på skærmen nær uret. Klik på 'Se trådløse netværk', hvis du bruger Windows XP. Kig efter navnet på dit netværk på listen. Klik på netværksnavnet, hvis det ikke allerede er valgt, og klik på knappen 'Connect' for at få Windows-forsøg til at oprette en forbindelse. Højreklik på navnet på netværket og vælg fanen 'Connection'. Bekræft at 'Tilslut automatisk, når dette netværk er i rækkevidde', er markeret. Klik på 'OK'.

2.

Skift indstillinger for trådløse netværkskort og bekræft, at adapteren fungerer korrekt. Klik på knappen 'Start'. Højreklik på 'Denne computer' i Windows XP eller 'Computer' i Windows 7 og Vista. Vælg 'Administrer'. Klik på 'Enhedshåndtering' fra listen. Dobbeltklik på 'Netværksadaptere' for at udvide listen. Højreklik på din adapter og vælg 'Egenskaber'. Bekræft, at 'status' boksen i 'Generelt' fanen læser 'Denne enhed fungerer korrekt.' Klik på fanen 'Strømstyring'. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet 'Tillad computeren at slukke for denne enhed for at spare strøm'. Klik på 'OK', lukke ud af Enhedshåndtering og forsøg at oprette en internetforbindelse.

3.

Skift computerens arbejdsgruppens navn til det korrekte navn, hvis den er tilsluttet en annonce -hoc (computer til computer) trådløst netværk. Klik på knappen 'Start' og klik på 'Kontrolpanel' for at åbne den. Vælg afsnittet 'Ydelse og vedligeholdelse' i Windows XP eller afsnittet 'System og sikkerhed' i Windows 7 og Vista. Klik på 'System' i Windows XP for at åbne boksen Systemegenskaber. I Windows 7 eller Vista skal du klikke på 'System' og derefter 'Avancerede systemindstillinger' for at åbne dette. Klik på fanen 'Computer Name'. Se på ' Arbejdsgruppe ', og sørg for at dette er det korrekte navn til dit ad hoc-netværk. Klik på knappen' Skift ', indtast det korrekte navn i' Arbejdsgruppe '-rummet og klik på' OK '. Windows vil automatisk forsøge at oprette forbindelse til det trådløse netværk.

4.

Udfør en komplet strømcyklus på dit modem, den trådløse router og computeren. Luk computeren. dem og trådløs router fra deres stikkontakter og vent i mindst to minutter. Tilslut først internetmodemet først, vent på, at forbindelseslysene vises, og tilslut den trådløse router igen. Tænd din bærbare computer og forsøg at oprette forbindelse til netværket.

5.

Konfigurer din trådløse router med forskellige indstillinger. Find et Ethernet-kabel. Tilslut Ethernet-kablet til din bærbare computer og til modemmet for at oprette en direkte internetforbindelse. Åbn Windows Command Prompt, skriv 'ipconfig / all' og tryk på 'Enter.' Skriv ned den nummererede adresse, der er angivet som 'standard gateway'. Åbn et internetbrowservindue og skriv standard gatewayen i adresselinjen. Indtast routerns administrative brugernavn og adgangskode, og tryk på 'Enter.' Gå til afsnittet 'Grundlæggende opsætning' og bekræft at 'DHCP' er indstillet til 'enabled.' Gå til 'status' sektionen og find 'DHCP refresh 'og' DHCP forny 'knapper. Klik på' forny 'og derefter' opdater 'knapperne for at opdatere routerens IP-adresse. Gå til sektionen for trådløs sikkerhed og ændrer den trådløse 'fælles nøgle' eller 'adgangskode'. Gem indstillingerne. Luk browservinduet. Løs din bærbare computer fra internettet og forsøg at etablere en trådløs forbindelse.

Laptops kan opleve forbindelsesproblemer af forskellige årsager, som f.eks. Strømafbrydelser eller mystiske netværk 'spark', der smider dig væk fra forbindelsen. Løsninger for problemer med bærbar forbindelse er forskellige og involverer ofte kontrol og ændring af netværksforbindelsesindstillinger. Nogle problemer kræver dog moderat til avanceret fejlfinding, der involverer tilslutning af din bærbare computer direkte til et modem.