Sådan laver du en Linksys Wireless Router en Repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til LAN-porten, der er mærket nr. 1. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på computerens bageste kontrolpanel. Hvis du bruger en bærbar computer, skal du tilslutte kablet til Ethernet-porten på siden af ​​computeren. En sammenkoblet forbindelse er nødvendig for at få adgang til DHCP-indstillingerne på routeren.

2.

Få adgang til 192.168.0.1 via adresselinjen i en webbrowser. Når pop op-skærmen til login vises, skal du indtaste 'Admin' i brugernavnfeltet og lade feltet med adgangskode være tomt. Hvis dette brugernavn og kodeord ikke virker, skal du nulstille routeren og prøve igen. For at nulstille routeren skal du placere en lille, spidsfuld genstand i nulstillingshullet på bagsiden.

3.

Find og klik på 'Setup' hyperlinket og klik derefter på ' Grundlæggende opsætning 'hyperlink.

4.

Vælg' Deaktiver '-knappen til højre for sætningen' Lokal DHCP-server. ' Deaktivering af DHCP konverterer routeren til en repeater.

5.

Find sætningen 'Lokal IP-adresse' og ændrer IP-adressen fra 192.168.0.1 til 192.168.1.1. Ethvert udstyr på et netværk skal have en anden IP-adresse. Dette sikrer, at Linksys-routeren har en anden IP-adresse end hovedrouteren på netværket.

6.

Vælg 'Gem indstillinger' for at gemme indstillingerne på routeren.

7.

Fjern Ethernet-kablet fra routeren og computeren. Tilslut Ethernet-kablet til Linksys-routerens WAN-port. Tilslut den anden ende af kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​routeren, der allerede er tilsluttet dit netværk. Linksys-router gentager nu signalet fra den etablerede router.

Oprettelse af en Linksys-router som en repeater giver dig mulighed for at sende det trådløse signal fra dit netværk til et bredere område i dit hjem eller kontor. Brug af en repeater i dit netværk begrænser svage områder, der kan forårsage signal tab. For at kunne bruge en anden router på et netværk som en repeater, skal du først deaktivere DHCP-serveren. Når du har gjort det, er det lige så enkelt at tilslutte repeateren til routeren, og du vil være i gang.