Sådan opretter du en internetforbindelse via et modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut modemet til en stikkontakt, og tilslut dets indgangsport til enten din telefon eller kabelledning med det relevante kabel.

2.

p> Tilslut modemet til computeren med et Ethernet-kabel.

3.

Gå til computerens 'Kontrolpanel' og vælg 'Netværksforbindelser' (vælg 'Netværk' og 'Internetforbindelser' og derefter 'Netværksforbindelser', hvis du bruger Windows XP). Vælg indstillingen til opsætning af forbindelsen manuelt og klik på 'Næste'.

4.

Klik på den mulighed der matcher din opsætningsindstilling: 'Tilslutning med et opkaldsmodem', 'Tilslutning af et bredbåndsmodem, der altid er tændt' eller 'Forbindelse via bredbånd med et brugernavn og kodeord.'

5.

Følg alle instruktionerne i den næste guiden, der vises for at oprette forbindelsen. Disse instruktioner er som regel enkle og omfatter oprettelse af enten telefonnummeret (til opkald) eller dit bredbånds brugernavn og adgangskode.

6.

Klik på knappen 'Udfør' for at afslutte forbindelsen.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en internetudbyder fra en cd, skal du klikke på den pågældende mulighed i vinduet 'Netværksforbindelser'. Indsæt cd'en i computerens diskdrev, og følg alle instruktionerne.
  • Adgang til internettet på din computer handler ikke blot om at tilslutte kablet og åbne browseren. Hvis du tilslutter dit modem for første gang, skal du oprette internetforbindelsen på din computer. Manuel opsætning af denne forbindelse er en simpel proces, og denne proces varierer kun lidt afhængigt af typen af ​​modem og den forbindelse, du bruger - det være sig en opkalds- eller kabelbredbåndsforbindelse.