Sådan tilsluttes to pc'er med et 3G-USB-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktiver internetforbindelse deling på værtscomputeren

1.

Åbn menuen 'Start' ved at klikke på den og derefter klikke på 'Kontrolpanel'. Åbn 'Netværk og delingscenter', og klik på 'Administrer netværksforbindelser' for at få vist alle netværksadaptere, der er tilsluttet din host-pc, hvilket er den, der forbinder direkte til 3G USB-modemet.

2. < / p>

Højreklik på den 3G USB-modemforbindelse, du vil dele, og venstreklik på 'Egenskaber'. 3G USB-modemforbindelserne på din computer kan nemt identificeres, da de er identificeret af deres mærker og modelnavne, f.eks. 'AT u0026 T USB Connect Lightning'.

3.

Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse' for at aktivere internetforbindelse. Klik på 'OK' for at lukke vinduet.

Start et ad hoc-netværk

1.

Klik på menuen 'Start' og skriv 'Netværk og delingscenter' i søgefeltet nederst på startmenuen.

2. < / p>

Vælg 'Opsætning af en forbindelse eller et netværk' og vælg 'ad hoc' som netværkstype for at fortsætte installationen.

3.

Indtast de nødvendige konfigurationsoplysninger for dit netværk. Indtast et navn du vælger i dialogboksen 'Netværksnavn' og vælg 'Sikkerhedstype', hvis nogen, du vil bruge på netværket. Du kan vælge mellem WPA og WEP-krypteringstyper. Indtast endelig sikkerhedsnøglen til netværket i boksen 'Sikkerhedsnøgle / adgangskode'.

4.

Klik på ' Næste 'og derefter' Luk 'for at afslutte konfigurationen af ​​ad hoc-netværket for at dele dit 3G USB-modem mellem to pc'er.

Slut den anden pc

1.

Vælg ikonet 'Netværk' i systembakken, der er placeret i nederste højre hjørne af skærmen ved at højreklikke på det. Vælg navnet på det ad hoc-netværk, der er oprettet ovenfor, ved at klikke på det, og klik på knappen 'Connect'.

2.

Indtast den sikkerhedsnøgle, du konfigurerede i afsnit 2, og Klik på 'Næste' for at afslutte forbindelsen.

3.

Åbn en webbrowser, og kontroller, at du er tilsluttet værtscomputers 3G USB-kort til internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • 3G USB aircards indeholder strenge båndbreddebegrænsninger. Hvis du overskrider grænsen på 5 GB pr måned fastsat af de fleste planer, kan du blive opkrævet for hver ekstra megabyte eller gigabyte data afhængigt af din serviceplan. Internationalt roaming ved hjælp af 3G USB-modemer er også meget dyrt; hvis du rejser internationalt og bruger et GSM-baseret USB-modem, som dem, der tilbydes af AT u0026 T og T-Mobile, er det anbefales at få et forudbetalt SIM i dit destinationsland for at spare på roamingafgifter.
  • Tilslutning af to pc'er med et 3G USB-modem gør det nemt at dele en mobil bredbåndsforbindelse og få enheder online, selvom WiFi og Ethernet-forbindelser ikke er tilgængelige. Brug af funktionen Internet Connection Sharing (ICS) i Windows forenkler installationsprocessen, men for at et 3G USB-modem skal deles, skal de to pc'er, der er tilsluttet 3G-modemet via ICS, have WiFi-adaptere til at oprette det nødvendige ad hoc-netværk .