Sådan udvides trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer gentageren

1.

Placer gentageren ud for den eksisterende trådløse router.

2.

Vedhæft strømkilde til repeateren. Dette er den eneste ledning, du har brug for at oprette forbindelse til en repeater, for at den kan fungere efter første opsætning. Nogle modeller kræver, at antennen monteres på repeateren. Hvis det er nødvendigt, skal du vedhæfte antennen ved at skrue den på det passende stik.

3.

Kør et Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​repeateren til routeren.

4.

Indsæt skærmbilledet til opsætningsværktøjet (følger med repeateren) og følg producentens instruktioner. Dette er en engangsoperation, der får repeateren startet og hurtigere med netværket s sikkerhedsindstillinger.

5.

Fjern ethernetkablet og læg det væk for enhver mulig fremtidig brug. Det er ikke nødvendigt under normal daglig brug.

6.

Flyt repeateren til et sted, som bedst kan udnytte brugernes behov. Du skal oprette repeateren inden for den nuværende trådløse forbindelse, men i en position, så den maksimerer signalets rækkevidde, når den genbruges. Analyser de enheder, der skal bruges, og sæt repeateren i en position, som giver mening.

7.

Genforbind strømkilden på det nye sted. Repræsentanten skal starte op og begynde at genudstråle signalerne og udvide netværkets rækkevidde.

/p>

8.

Brug en trådløs enhed til at sikre, at repeateren fungerer. Forsøg på at få adgang til internettet fra et sted, der tidligere var uden for netværkets rækkevidde.

Tips og advarsler

  • Modeller af repeaters varierer i rækkevidde. Den fjerneste afstand, der kræves en trådløs forbindelse, skal du sørge for, at den repeater du køber udvider signalet så langt.
  • Sikkerhed er vigtig, når du bruger en repeater. Husk at dine værdifulde oplysninger nu udsendes endnu længere. / li> Hvis du udvider en trådløs internetforbindelse, kan flere enheder bruge det fra længere afstande. Signalet fra en trådløs router skal gennemgå mange hindringer, når der distribueres data til netværksbrugere. Vægge hæmmer signalets fremskridt og interferens fra andre enheder kan også påvirke det. En trådløs repeater placeret på det rigtige sted kan øge signalet på din trådløse internetforbindelse. I nogle tilfælde kan den næsten fordoble rækkevidden af ​​den oprindelige forbindelse . Gentagere fanger bare dataene og gentager det med fuld styrke igen. Dette giver flere muligheder.