Sådan genstarter du gruppepolitikker på en Windows 2000-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på serverens 'Start' -knap og vælg 'Administrative værktøjer.' Klik på 'Active Directory-brugere og computere.' Dette åbner et nyt konsolvindue.

2.

Klik på plustegnet (+) ved siden af ​​dit domæneservernavn på venstre side af vinduet. I listen over muligheder udvidet under domænenavnet, klik på ikonet mærket 'Denne computer. '

3.

Højreklik på en computer på listen over computere og vælg' Genstart '. Du kan også højreklikke på' Denne computer 'ikonet selv og vælge' Genstart 'for at genstarte gruppepolitiske redigeringer på alle computere.

Windows 2000-servercomputeren har mulighed for at indstille gruppepolitikker for dit Windows-netværk. Når du indstiller dine gruppepolitikker, kan det tage flere timer, før de behandles og nulstilles på klientmaskinerne. Hvis du har brug for klientmaskiner til at bruge gruppepolitikkerne med det samme, skal du sende en nulstillingskommando til klientmaskinerne i Active Directory-konsollen på Windows 2000-computeren. Dette genstarter indstillingerne på dit netværk.