Sådan opsættes en Belkin Range Extender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Belkin-routeren til en computer via et Ethernet-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til LAN-porten på bagsiden af ​​Belkin-router og sæt den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på computeren. På desktops er Ethernet-porten på bagsiden. På bærbare computere er Ethernet-porten placeret på siden.

2.

Placer en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren for at fuldføre en master nulstilling. Dette fjerner enhver filtrering eller brodannelse, der kunne have negativ effekt på routeren. Det giver dig også mulighed for at bruge standard loginoplysninger for at få adgang til routerindstillingerne.

3.

Åbn en webbrowser og indtast IP-adressen til standard router i adressefeltet. Standardadressen er 192.188.1.2.

4.

Klik på 'login' øverst på siden. Indtast 'admin' i brugernavnet og lad adgangskoden være tom. Tryk på 'Enter' på tastaturet for at indlæse routerindstillingerne.

5.

Find SSID'en, der er arkiveret på siden 'Grundlæggende opsætning'. Giv routeren samme navn som din hovedrouter. Så hvis SSID'en til din hovedrouter er Belkin\_Home\_Router, skal SSID'en til den router, du ønsker som udvidelsesforlænger, være Belkin\_Home\_Router.

6.

Find DHCP-serverindstillingerne på ' Grundlæggende opsætning 'side. Deaktiver ved at klikke på 'Deaktiver' -knappen. Klik på 'Gem indstillinger' for at gemme routerindstillingerne.

7.

Fjern Ethernet-kablet fra routeren og computeren. Tilslut Ethernet-kablet til en LAN-port på bagsiden af ​​hovedrouteren. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-porten på routeren, der bruges som en rækkevidde. Netværket er komplet.

Konfiguration af en Belkin Ethernet-router som en rækkevidde giver en bedre fordobling af størrelsen af ​​dit trådløse netværk. Du kan dog ikke have to routere tilsluttet et netværk uden at deaktivere DHCP-serveren på den, du vil bruge som rækkevidde. Slukning af DHCP-serveren forhindrer routeren i at tildele IP-adresser til det udstyr, der er tilsluttet netværket. Denne proces forlades derefter op til den oprindelige router i netværket.