Hvordan laver jeg en trådløs 802.11B retningsant antenne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer avisarket på et bord. Åbn toppen af ​​frugtsaftburken med en dåseråbner. Bortskaf toppen. Vask kanen ud med opvaskemiddel og ledningsvand. Tør dåsen med papirhåndklædet.

2.

Stå kanen på avisen med den åbne ende vendt opad. Mål tre inches op fra bunden af ​​dåsen. Hammer et negle halvvejs gennem kanens side ved tre-tommers mærket.

3.

Afskær den ene ende af koaksialkablet med en saks. Lav en 4-tommers slids på den ydre isolering ved den afskårne ende af koaksialkablet med hjælpeskiven. Træk den ydre isolering ud af den indre isolering med fingrene.

Strip en halv tomme ud af enden af ​​den indre isolering for at afsløre enden af ​​midterledningen. Sæt centerkablet rundt om spidsens hoved.

4.

Opvarm loddestolen i fem minutter. Påfør en dråbe lodde til enden af ​​midterledningen, hvor den møder neglen. Lad loddet køle i et minut. Hammer neglen ind i dåsen.

5.

Placer den indre isolering mod kanens side. Påfør lørdet på den indre isolering, hvor den møder kankens side. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

6.

Skru coax-stikket på coax-til-adapteren i den frie ende af koaksialkablet. Sæt N-adapterstikket på coax-til-adapteren i N-adapterporten på det trådløse kort. Drej den åbne ende af dåsen mod retningen af ​​det trådløse hjemmenetværks Wi-Fi-sender.

En digital trådløs 802.11B retningsantenne har den fordel i forhold til en almindelig Wi-Fi-antenne, fordi den kan fokusere på de signaler, der modtages. Dette giver et stærkere signal og bedre modtagelse. En 802.11B trådløs retningsant antenne kan laves af et par forsyninger, der findes i de fleste husstande, selvom der også skal købes et koaksialkabel fra en elektronik eller en tv-butik. Voksenovervågning er nødvendig, hvis den person, der laver den digitale antenne, er ung, fordi der anvendes et loddejern.