Hvorfor sænker min højhastigheds internetforbindelse, når du streamer video?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fuld webcache

Streaming videoer kræver nok plads til midlertidig opbevaring på din computer. Denne opbevaring findes i din webcache. Hvis en computers webcache er fuld eller tæt på fuld, vil streaming videoer, især store, køre langsomt, ligesom en anden webside. Udrydning af cachen vil fremskynde videoen og sikre jævn surfing også.

Manglende gratis ressourcer

En computer, der kører en streamingvideo, kræver tilstrækkelige gratis ressourcer til at fungere normalt. Rengøring af computerens register, hvor oplysninger om opdateringer og installationer holdes, er et godt sted at starte. Registreringer opdager computerens ressourcer, så de færre ting i registreringsdatabasen, jo flere ressourcer computeren kan bruge til at surfe og streame video.

Langsom processor

Selv med en højhastigheds internetforbindelse, en brugeren kan opleve, at en langsom processor ikke vil kunne håndtere streaming video og stadig tillade hurtig web browsing. Den eneste vej omkring dette problem er at lukke alt andet, der måske kører på det tidspunkt, og begrænse mængden af ​​surfing færdig, mens videoen afspilles. Streaming video giver folk mulighed for at se videoklip eller segmenter på deres computere uden at skulle downloade dem først. I de fleste tilfælde vil streaming video ikke have stor indflydelse på internetets ydeevne. Af og til vil det sandsynligvis af et par årsager.