Sådan bruger du Wi-Fi med en Sony PCG-792L

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at kablet mellem den trådløse router og bredbåndsmodemet er tilsluttet i begge ender. Dette gælder kun hvis routeren og modemet, der kaster det Wi-Fi-signal, du forsøger at deltage i, ligger inden for din nærhed.

2.

Dobbeltklik på det trådløse ikon i desktop-området af Windows på din Sony PCG-792L. Dette ikon er på højre side af den nederste værktøjslinje og ligner skærmen på en stationær computer med kurvede signalbølger, der kommer ud af skærmens side.

3.

Se gennem listen over netværk, der vises. Disse er de tilgængelige trådløse netværk inden for dit område. Klik på navnet på det netværk, du vil deltage i.

4.

Indtast et kodeord, hvis spørg spørgeren om det. Hvis du ikke kender adgangskoden til det netværk, du forsøger at få adgang til, skal du spørge systemadministratoren.

5.

Vælg den type sikkerhed kryptering, som Wi-Fi-netværket er sikret med, hvis du forsøger at deltage i et privat netværk. Du skal vide, om netværket er af WEP- eller WPA-krypteret sort. Kontakt igen serveradministratoren om disse oplysninger, hvis det er nødvendigt

6.

Tillad din bærbare computer et øjeblik at deltage i netværket. Hvis du får en fejlmeddelelse, skal du gå tilbage til listen over tilgængelige trådløse netværk og forsøge at deltage i et andet netværk. Hvis forbindelsen er vellykket, vil du se et statusvindue op i bunden af ​​værktøjslinjen, der angiver, at du er tilmeldt netværket.

Sony PCG-792L bærbar computer er en computer, der leveres med et internt Wi-Fi-kort, der giver dig mulighed for at bruge et Wi-Fi-signal uden brug for ekstra udstyr eller vedhæftede filer. Med dit indbyggede Wi-Fi-kort kan du hurtigt slutte dig til et offentligt eller privat Wi-Fi-netværk efter eget valg, som ligner hvordan du ville med enhver anden Windows-baseret computer. Processen er nem, selvom du ikke har nogen tidligere erfaring med at opretholde netværk eller forsøger at hente trådløse signaler.