Sådan forbinder du en Linksys-router til Linksys Hub u0026 Cable Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til kabelmodemets 'Computer' -port. Tilslut den anden ende af dette kabel til 'Uplink' -porten på Ethernet-switchen eller navet. Hvis Ethernet-kontakten eller huben mangler en 'Uplink' -port (som nogle ældre modeller gør), skal du tilslutte kablet til port 1.

2.

Slut den ene ende af det andet Ethernet Kablet til port 2 på Ethernet-hub eller -kontakt. Tilslut den anden ende af dette kabel til 'Internet' -porten på den trådløse router.

3.

Slut den ene ende af det tredje Ethernet-kabel til port 2 på routeren. Slut den anden ende af dette Ethernet-kabel til netværksadapteren på computeren.

4.

Åbn et webbrowservindue, skriv 'http://192.168.1.1' (uden citatmærker) i adresselinjen, og tryk på 'Enter'. Når du bliver bedt om routerens brugernavn og kodeord, skal du skrive ordet 'admin' (uden anførselstegn) i begge felter og trykke på 'Enter.'

5.

Klik på 'Sikkerhed 'fanen i menuen Setup. Vælg 'WPA' i rullemenuen 'Sikkerhedsmodus'. Vælg en netværksadgangskode, og skriv den i feltet 'Passphrase'. Klik på 'Gem indstillinger', og klik derefter på 'Fortsæt'. Skriv denne adgangskode nede og gem den på et sikkert sted. Luk webbrowser vinduet; routeren er nu konfigureret til trådløse netværkstilslutninger.

En trådløs router kan tilføjes for at udvide et eksisterende kablet netværk. For at holde navngivningskonventionerne ens på tværs af alt netværksudstyr, er det ofte enklest at opgradere et netværk med samme mærke af netværksudstyr. Når du tilføjer en ny router til et netværk med Linksys branded hubs og switches, vælger mange brugere derfor at købe en Linksys-router.Tilføjelse af en trådløs router til en eksisterende kabel Internet-netværk kræver, at routersoftwaren er oprettet, og at routeren er tilsluttet en eksisterende hub eller switch.