Sådan konverteres en trådløs router til en Range Booster til en ny router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en sikker forbindelse mellem routeren og en computer for at give dig adgang til routers GUI (grafisk brugergrænseflade), så du kan slukke for DHCP (dynamisk hostkonfigurationsprotokol) For at gøre det skal du slutte routerens LAN-port (lokalnetværk) til en Cat5 Ethernet-kabel. For at fuldføre forbindelsen skal du slutte den anden ende af ledningen til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer eller på din bærbare computer.

2.

Få adgang til internettet via den ønskede webbrowser og indtast standard router adressen i adressefeltet. Hvis du ikke kender routerens IP-adresse, kan du få den ved at gå til menuen 'Start' og derefter vælge 'Kør'. Placer 'ipconfig' i kommandoboksen og tryk 'Enter' eller 'Return' på tastaturet. Der vises en sort skærm. Find 'Standard Gateway' fra listen. Nummeret til højre er routerens IP-adresse. Indtast det pågældende nummer med prikkerne i adressefeltet i din browser.

3.

Til Linksys og Belkin-routere skal du indtaste 'admin' i brugernavnfeltet og forlade adgangskoden felt tomt. For D-Link routere skal du indtaste 'admin' i brugernavn og adgangskodefelterne.

4.

Gå til afsnittet 'Grundlæggende opsætning' i GUI'en, og find sektionen for DHCP. For eksempel på en Linksys-router er afsnittet titlen 'Local DHCP-server.' Deaktiver serveren ved at vælge radioknappen ved siden af ​​'Deaktiver' og gem derefter indstillingerne. Routeren er nu en serieforlænger.

Trådløse routere har et anvendeligt interval på ca. 60 fod i alle retninger. Flere faktorer kan dog begrænse det effektive udvalg af din router. For eksempel kan gamle katodestrålerør, babymonitorer og endda gamle mikrobølger forårsage forstyrrelser på Wi-Fi-signalet, som en router sender ud. Også rutere er forhindret af fysiske forhindringer som tykke murvægge og undergulve. Dette forhindrer signalets evne til at trænge ind i vægge og gulve for at give et passende signal til trådløse brugere i andre rum. Konvertering af en anden trådløs router til en rækkevidde gør dit trådløse netværk to gange så stort som muligt, hvilket forbedrer din dækning.