Hvordan ændrer jeg brugeren i Windows Når adgangskoden er tabt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på Windows 7-maskinen med administratorens brugernavn og adgangskode. Klik på Windows 'Start' -knappen, og klik derefter på 'Kontrolpanel' for at åbne hovedkonfigurationsvinduet.

2.

Klik på 'Brugerkonti og familiesikkerhed' i Kontrolpanel og Klik derefter på 'Brugerkonti'. Klik på 'Administrer en anden konto' og vælg det brugerkontonavn, du vil redigere.

3.

Klik på 'Skift kontonavn' for at åbne et konfigurationsvindue. Indtast den nye værdi for kontonavnet i det åbnede vindue.

4.

Klik på knappen 'Skift navn' for at afslutte og gemme dine indstillinger.

Tips og advarsler

  • Klik på 'Skift adgangskode' for at ændre brugerkontoets adgangskode, hvis du vil give det nye kontonavn adgang til maskinen.
  • Brugerprofilkonti giver dig mulighed for at oprette forskellige brugernavne til en Windows-computer. Hvis en adgangskode glemmes, kan administratoren nulstille brugernavnet uden brug af brugerens adgangskode. Kontonavnet er ændret for at give en anden profilindlogningsværdi. Denne værdi bruges til at logge ind på Windows-maskinen med bestemte indstillinger af brugeren. Nogle administratorer foretrækker at ændre et brugerkonto navn, når brugeren ikke længere arbejder for virksomheden. Dette sikrer, at brugeren ikke kan logge ind på netværket.