Sådan Secure Linksys Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast '192.168.1.1' i adressefeltet i din webbrowser, og tryk på 'Enter.'

2.

Enter dit brugernavn og din adgangskode, og tryk på 'Enter'. Standardbrugernavnet og adgangskoden til at logge ind på en Linksys-router er 'admin'.

3.

Klik på fanen 'Trådløs' i navigationslinjen øverst på skærmen. Vælg 'Trådløs sikkerhed' i menuen, der vises under navigationslinjen.

4.

Vælg 'WPA Personal' eller 'WPA2 Personal' i rullemenuen.

5.

Indtast det kodeord, du vil bruge til at få adgang til dit netværk i feltet 'WPA Shared Key'. Klik på 'Gem indstillinger'.

Tips og advarsler

  • Klik på fanen 'Administration' øverst på skærmen for at ændre standardadgangskoden, hvis du har ikke allerede gjort det. Hvis du ikke ændrer denne adgangskode, vil alle inden for dit netværk få adgang til din router ved hjælp af standard Linksys-adgangskoden.
  • Linksys er et firma, der fremstiller netværksudstyr, der kan bruges til at dele din internetforbindelse. Når du bruger en Linksys trådløse router til at dele din internetforbindelse, er det vigtigt at sikre, at din forbindelse er sikret. En åben forbindelse betyder, at alle kan få adgang til dit netværk, hvilket gør det sårbart for hackere.