Sådan deaktiveres fotodeling i Windows Live Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Windows Live Messenger Plus. Windows Live Messenger (WML) er standard på de fleste Windows-baserede pc'er. For at deaktivere fotos skal du have Windows Messenger Live Plus. Messenger live plus er et freeware, der ikke koster penge at downloade. Du skal have Windows Live Messenger allerede installeret på Windows for at tilføje Windows Live Plus.

2.

Download et plugin til Windows Live Messenger, der deaktiverer fotodeling. Plug-in scriptet vedhæftes til Windows Live Messenger og giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere fotodeling. Scriptet kan findes online.

3.

Åbn Windows Live Messenger. Klik på Messenger Plus-ikonet øverst til højre i dit messenger vindue (Det ligner Windows-ikonet med et udråbstegn over det.) Rul ned og vælg 'Indstillinger og indstillinger.' Naviger til fanen Generelt og vælg 'Scripts'. Klik på import, og søg efter den plugin til fotodeling, du downloadede for nylig. Klik på 'Anvend' og derefter 'Okay' for at gemme ændringer.

4.

Åbn et chatvindue ved at klikke på en kontakt i din messenger liste. Klik på script-ikonet nederst i chatbeskeden (ligner gratis blokke blå orange og grøn). Klik på prompten for deling af disabler, som giver dig mulighed for enten at aktivere eller deaktivere billeddeling.

Tips og advarsler

  • Deaktiverende scripts til fotodeling kan Ikke kompatibel med visse versioner af Windows 7.
  • Windows Live Messenger giver dig mulighed for at oprette forbindelse til brugere overalt i verden ved enten at chatte og dele billeder og filer. Desværre kan billeddeling, som for nylig blev tilføjet til den opdaterede version af Windows Live Messenger 2009, være trættende. Fotodeling i Windows Live Messenger bliver kompliceret, når en fil trækkes og slippes ind i chatvinduet, billedet er så stort, at det gør det svært at chatte. Hvis du deaktiverer fotodeling, kan du nyde at chatte med andre abonnenter, hvis du sjældent har behov for at sende fotos.