Sådan løser du konfliktproblemer i forbindelse med IP-adresser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på skrivebordet, skriv 'kommando' i boksen nederst på startmenuen, og tryk på 'Enter'. Dette vil medføre, at DOS-prompten indlæses.

2.

Skriv 'ipconfig / release' og tryk derefter på 'Enter.' Dette vil medføre, at du mister din forbindelse til internettet. Tryk på 'Alt' + 'Tab' for at minimere DOS-prompten.

3.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', højreklik på 'Netværks- og delingscenter 'ikon og vælg' Egenskaber 'i den resulterende rulleliste.

4.

Højreklik på den viste forbindelse og vælg' Egenskaber '. Hvis du har en kablet forbindelse, vil den blive opført som 'Local Area Connect.' Hvis du har en trådløs forbindelse, vil den blive angivet som 'Trådløs netværksforbindelse.'

5.

Dobbeltklik på 'Internet Protocol (TCP / IP)' placeret under fanen 'Generelt'.

Klik på boksen ved siden af ​​'Brug følgende IP-adresse' på fanen 'Generelt' i 'Internetprotokol (TCP / IP) 'pop-up vindue.

7.

Skriv' 111.111.111.111 'i kommandoboksen.

8.

p> Tryk på 'Tab' på tastaturet og klik derefter på 'OK'.

9.

Klik på 'OK' for at hente skærmbilledet 'Local Area Connection' klik på din forbindelse og vælg 'Egenskaber'.

10.

Dobbeltklik på 'Internet Protocol (TCP / IP)' genvej.

11.

Klik på for at vælge 'Hent en IP-adresse automatisk', og klik derefter på 'OK'.

12.

Klik på 'DOS' værktøjslinjen for at maksimere det. Skriv 'ipconfig / renew' - dette vil tildele en ny IP-adresse til dit system og løse IP-konfliktproblemet.

IP-adressen (Internet Protocol) er en unik identifikator, der er tildelt hver computer. Denne adresse hjælper et netværk med at bestemme, hvor informationen skal sendes. Ofte opstår der fejl, når to computere på et netværk er tildelt samme IP-adresse. Dette medfører forvirring af netværket, hvilket gør det umuligt at afgøre, hvor information skal sendes. Dette kaldes en IP-adressekonflikt. Du kan løse dette ved at tildele en ny IP-adresse til et af de modsatte systemer.