Sådan opretter du et lufthavnsnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel fra 'Ethernet-porten' på bagsiden af ​​AirPort-enheden til din hjemme-router eller modem (som forbinder til internettet). Tilslut et lydkabel fra 'Line Out port' til dit hjem HiFi, hvis du vil. Tilslut en printer til USB-porten på bagsiden af ​​AirPort-enheden, hvis du vil have adgang til den trådløst.

2.

Tilslut strømforsyningen til AirPort-enheden, og tilslut derefter 3. Klik på 'Programmer', derefter 'Hjælpeprogrammer' på din Mac-computer og klik på 'AirPort Setup Assistant'.

p>

4.

Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dit trådløse trådløse netværk. AirPort-opsætningsassistenten viser muligheder for enheder, der er tilsluttet direkte til din AirPort-enhed, såsom en HiFi og kablet printer.

5.

Klik på 'Afslut', når du er færdig med at konfigurere AirPort. Når installationen er færdig, skal du tænde for dine andre enheder og sørge for, at deres trådløse adaptere er tændt. Find de enheder, du kan oprette forbindelse til, og vælg AirPort-enheden. Hvis du har indtastet et kodeord under installationen, bliver du bedt om at indtaste den her.

Tips og advarsler

  • Hvis du har brug for hjælp til opsætning af yderligere varer til hjemmenetværk, se Apple-dokumentationen til AirPort.
  • AirPort er Apples trådløse hjemmenetværksløsning. Apple hævder, at AirPort er den 'enkleste' opsætning til et trådløst hjemmenetværk. Med AirPort kan du forbinde dine Apple Macintosh-computere, Windows-stationære pc'er, trådløse printere, AirTunes, iPhone og iPod Touch-enheder Med AirPort Express kan du samtidig forbinde 10 brugere på én gang med adgang til alle delte filer og multimedier. AirPort giver dig mulighed for at streame musik fra en computer på et hvilket som helst antal enheder på tværs af dit hjemmenetværk.