Sådan oprettes flowcharts til et regnskabsinformationssystem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mærk toppen af ​​din side, 'Regnskabsinformationssystem.' Tegn en oval under titlen i midten af ​​siden. Skriv 'Start' inde i det ovale.

2.

Tegn en linje ned fra det ovale ca. en tomme fra bunden af ​​det ovale. Tegn en vandret linje helt på tværs af siden, så den berører bunden af ​​linjen, du trak nedad.

3.

Tegn fire en-tommers linjer nedad fra den vandrette linje i lige intervaller.

4.

Tegn et rektangel direkte under hver af de fire nedadgående linjer. Indtast det første rektangel, skriv 'Indkommende Fonde.' Skriv 'Udgående Betalinger' i den anden, 'Samlinger' i den tredje og 'Kundeservice' i den fjerde.

5.

Tegn en nedadgående linje fra bunden af ​​' Indkomne fonde 'rektangel. Tegn to rektangler, en oven på hinanden, lige under den nedadgående linje og adskille dem med flere nedadgående linjer. Skriv 'Anvend på passende kategori' i den første og 'Send klient tak' i den anden.

6.

Tegn en nedadgående linje direkte under rektanglet 'Udgående betalinger'. Tegn et andet rektangel under den nedadgående linje og skriv 'Skær en check' inde i den. Tegn en anden nedadgående linje fra det rektangel og lav et andet rektangel under det med ordene 'Opdater kategorier' inde i det.

7.

Opret en nedadgående linje direkte under 'Collections' med tre rektangler oven på hinanden, alle adskilt af en nedadgående linje. Skriv 'Kontakt kunden' i den første, 'Lav betalingsordninger' i den anden og 'Notatkonto' i den tredje.

8.

Tegn en nedadgående linje fra 'Kunden Service 'rektangel. Lav tre rektangler oven på hinanden, alle adskilt af nedadgående linjer. I det første rektangel skriver du 'Bestem emne'. Skriv 'Bestem passende afdeling' i den anden og 'Tag aktion' i det tredje.

9.

Tegn en sidste nedadgående linje fra bunden af ​​hver af de endelige rektangler i hver afsnit. Tegn en anden vandret linje under de fire nedadgående, og slut dem.

10.

Lav en yderligere nedadgående linje i midten af ​​den nederste vandrette linje. Opret en diamantform. Skriv 'Gentag efter behov?' inde i diamanten.

11.

Tegn en retningspil til højre for diamantformen, mærkning den 'Ja'. Tegn et rektangel til højre for det og skriv 'Gå til passende afsnit' inde i rektanglet.

12.

Opret en pil nedad fra bunden af ​​diamanten. Mærk det 'Nej' Tegn en oval på selve bunden af ​​den og skriv 'End' indeni.

Tips og advarsler

  • Ved hjælp af en specialiseret flowchart-software tillader du at slette, indsætte og redigere dele af dit rutediagram med lethed. Brug et flowchart-software eller formerne fra et tekstbehandlingsprogram til at omdanne din håndtegnede til en elektronisk fil. Dette øger din evne til at dele flowchartet med andre.
  • I en virksomhedsindstilling vil flowchart-design blive gennemgået af mere end én person i mere end en afdeling. Hold dine flowchart-symbolvalg samme i hele dit flowchart. Behold dine genstands- og afdelingsnavne det samme også.
  • Flowcharts er nyttige til visuel beskrivelse af store og ofte komplekse processer. Det hjælper computerprogrammører, netværkanalytikere, ledelses- og kvalitetsstyringsteam bedre indblik i de trin, der udgør systemet. Et rutediagram, der beskriver et regnskabsinformationssystem, vil have en samlet oversigt over systemet og flowdiagrammer, som beskriver hver sektion af systemet mere detaljeret. Flydende diagrammer bruger symboler som diamanter, rektangler og cirkler til at beskrive, hvad der sker med data som det er i behandling (se Referencer 1 og 2).