Sådan tilføjes et servercertifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for at åbne din primære IIS-konsol.

2.

Klik på dit IIS-servernavn til venstre og dobbeltklik på 'Servercertifikat' i center detaljer rude. Dette åbner en certifikatguiden.

3.

Klik på linket 'Computer Certificate Request' i højre side af vinduet. Klik på knappen 'Gennemse' og vælg din certifikatfil på harddisken. Indtast dit domænenavn for webstedet i tekstfeltet 'Venlige navn'. Klik på 'OK' for at gemme dit certifikat til serveren.

Et servercertifikat giver din Windows Internet-server mulighed for kryptering. Windows Internet Information Services (IIS) giver en webhost, så du kan uploade og betjene Microsoft-kodede websider til brugere. Krypteringstjenester bruges til at beskytte privat information. Du tilføjer et servercertifikat til hjemmesiden for at sikre dine læsers og kunders private oplysninger. IIS-værktøjet giver en simpel grænseflade til at tilføje et servercertifikat.