Sådan tilslutter du en router til et eksisterende trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den router, du vil bruge som en rækkevidde, direkte til en computers Ethernet-port ved hjælp af et Ethernet-kabel. Slut den ene ende af Ethernet-kablet til LAN-porten på bagsiden af routeren.Tilslut den anden ende af kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren. En kablet forbindelse giver dig adgang til routerns indstillinger.

2.

Launch en browser og fjern standardadressen fra adresselinjen. Indtast standardadressen til routeren. En standardrouter for en Belkin er f.eks. 192.168.1.2. Dette kaldes en IP-adresse, og hver router har en. Hvis du ikke gør det kend IP-adressen til din router, check TechSpot (se Resources) for en liste over almindelige routeradresser.

3.

Indtast standardoplysningerne for dine routerindstillinger. På de fleste routere, Standardnavnet er 'admin'. For Linksys, Cisco og Belkin routere er adgangskoden forblev blank. For D-Link er adgangskoden 'admin.' Hvis standardoplysningerne ikke virker, skal du fuldføre en mester nulstilles på routeren ved at placere en nål i nulstillingshullet. Hvis du ikke bruger et af disse mærker, henvises til ejerens vejledning til standard loginoplysninger. Når du er logget ind, har du adgang til routerindstillingerne.

4.

Find sektionen på indstillingssiden for grundlæggende router opsætning. På siden er der en liste over DHCP-indstillinger. Sluk DHCP-indstillingerne og gem dine ændringer. For eksempel på Linksys routere er DHCP-indstillingerne på ' Grundlæggende opsætning '-siden, og den pågældende indstilling hedder' Lokal DHCP-server. 'Selv om titlen kan ændres, bruger alle routere DHCP til at tildele IP-adresser til andre stykker udstyr. Hvis du vil bruge en anden router, skal du slukke for DHCP-serveren. < /p>

5.

Koble Ethernet-kablet fra routerens LAN-port og fra Ethernet-porten på computeren.

6.

Forbind Ethernet-kablet til LAN-porten på den router, der allerede er tilsluttet dit trådløse netværk. Tilslut den anden ende af kablet til WAN-porten på din anden router. Dette sender internettet fra etableringen ed router til den anden router, hvilket øger rækkevidden af ​​den første router.

Hvis du tilslutter en anden router til et eksisterende trådløst netværk, kan du bruge den anden router som en rækkebooster. Forøgelse af rækkevidden af ​​dit trådløse netværk betyder, at du kan gå længere uden at miste forbindelsen. Selv om routere har en anstændig rækkevidde, hvis du bor i et stort murstenhjem, ønsker trådløs forbindelse uden for dit hjem eller har brug for trådløs adgang på flere etager i din kontorbygning, vil du installere en anden router i dit trådløse netværk for at øge rækkevidden af hvor du kan oprette forbindelse til internettet.