Hvordan forbinder jeg en Linksys Wrt54gs V7 til et Arris Broadband Modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit Linksys Wrt54gs V7s strømkabel til en stikkontakt. Det er bare ikke nok at forbinde din router og dit bredbåndsmodem. Linksys Wrt54gs V7 skal faktisk være på (som sker, når du tilslutter det til en stikkontakt) for at oprette netværksforbindelsen.

2.

Slut et Ethernet-kabel til din Arris bredbåndsmodemets Ethernet-udgang. Denne udgang er på bagsiden af ​​Arris bredbåndsmodem.

3.

Slut Ethernet-kablet til Ethernet-indgangen mærket 'IN' på din Linksys Wrt54gs V7. Dine Linksys Wrt54gs V7 og dit Arris bredbåndsmodem er nu forbundet sammen.

En Linksys Wrt54gs V7 er en type router, der bruges til computernetværk. Denne specifikke router er i stand til at oprette både ledede og trådløse forbindelser. Kablede netværk sker, når flere computere alle er tilsluttet Linksys Wrt54gs V7 for at dele et internetadgangspunkt. Et trådløst netværk er, hvor en trådløs kompatibel enhed i området kan oprette forbindelse til internettet via Linksys. For at få en af ​​disse forbindelser til arbejde, skal du forbinde din Linksys Wrt54gs V7 til dit Arris bredbåndsmodem.