Hvordan forstærker jeg en WRT150N?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer routeren centralt i husstanden. Hvis routeren er placeret i en kælder eller i bunden af ​​et multi-story hjem, vil du miste en vis signalstyrke.

2.

Fjern eventuelle elektroniske forhindringer, sådan som akvarier, trådløse telefoner og mikrobølger, der kan forstyrre det trådløse signal. Hvis de ikke kan flyttes, skal du flytte din router væk fra disse typer af genstande.

3.

Køb et cat6e (kategori 6 Ethernet) -kabel fra din lokale computerforretning. De fleste routere leveres med et cat5e-kabel. Da Linksys WRT150N bruger den nyeste trådløse N-teknologi, vil en cat6e maksimere rækkevidde og signalstyrke. Udskift eventuelle eksisterende cat5e-kabler med cat6e-kablet forbundet til Linksys-router.

p> 4.

Opgrader antennen til Linksys router. De fleste routere har en omni-directional antenne, hvilket betyder, at signalet spredes i alle retninger. Hvis din computer er placeret i n, er signalet ikke I området spilder du signalet. Køb af en antenne med høj forstærkning gør det muligt for signalet at målrette mod det specifikke område, hvor din computer er placeret.

5.

Køb en trådløs repeater. Trådløse repeater vil øjeblikkeligt øge signalstyrken på din Linksys-router. Fordel gentageren mellem din computer og Linksys-router og tænd devi ce. Du vil se en stigning i signalstyrke og rækkevidde.

6.

Sørg for, at den trådløse adapter i computeren også er trådløs. En trådløs N-router (WR150n) er kun til fordel for bærbare computere og computere, der har trådløse N-adaptere. Se i computerens litteratur for at afgøre, om du har en N-adapter til trådløs N Du kan opgradere til en trådløs N-adapter ved at besøge din lokale computerforsyningsbutik. Mange trådløse N-adaptere kan enten installeres i en computer eller tilsluttes via din pc slot eller USB-port.

Din Linksys trådløse router er en fordel for en husstand, der har flere computere, der skal tilsluttes trådløst til internettet. Desværre kan du ikke få det interval eller den hastighed, du forventede, da enheden blev købt. Flere handlinger kan øjeblikkeligt øge signalstyrken på dine Linksys WRT150N.