Sådan kopieres filer ved hjælp af et LAN-kabel fra en computer til en anden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut crossoverkablet til Ethernet-portene på begge computere, og tænd derefter for computere og vent på, at operativsystemerne skal indlæses.

2.

Åbn Start-menuen på en af ​​computerne --- den med den nyeste version af Windows installeret, helst --- og klik på 'Kontrolpanel'.

3.

Åbn 'Netværk og Internet' efterfulgt af 'Netværk og delingscenter'.

4.

Dobbeltklik på ikonet 'Uidentificeret netværk' i den øverste del af det nye vindue, der vises.

Sørg for, at både 'Netværksopdagelse' og 'Fildeling' tændes ved at åbne fanen 'Netværk' og kontrollere, om der er en informationslinje indeholdende udsagnet: 'Netværksopdagelse og fildeling er slukket. Netværkscomputere og -enheder er ikke synlige. Klik for at ændre ...' Hvis denne bar er der, skal du klikke på 'Tænd netværksopdagelse og fildeling ', og klik derefter på' Nej, gør det netværk, jeg er forbundet til et privat netværk '-knap til aktiver fildeling.

6.

Dobbeltklik på netværksikonet for den anden computer for at få adgang til og dele filer mellem computere.

Mens du forbinder to computere sammen via et Ethernet-kabel, er det måske ikke den mest økonomiske måde at dele filer på. Det har den fordel at give en ekstremt højhastighedstransmissionsrate, hvilket gør den ideel til deling af store filer mellem to pc'er. For at gøre dette skal du imidlertid bruge et Ethernet-crossover-kabel, som i det væsentlige er et grundlæggende Ethernet-kabel med et par ledninger, der er krydset for at tillade cross-computer-forbindelser.