Sådan opsættes Cisco Routers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk computerens modem ved at trække netledningen ud af apparatets bagside. Sørg også for, at Cisco router ikke er tændt under kabelføringen.

2.

Slut et Ethernet-kabel (CAT5) til Ethernet-porten på bagsiden af ​​routeren. En router er udstyret med kun en Ethernet-port, så lokalisering det er ikke svært. Snap Ethernet-stikket på plads og træk let på det for at sikre, at det er sikkert.

3.

Tilslut den anden ende af CAT5-kablet til WAN på bagsiden af ​​Cisco router. Klap kontakten på plads og træk let på den for at sikre, at den er sikker.

4.

Tænd computerens modem og vent indtil modemet tændes helt. For at gøre det skal du sætte strømkablet i stikket på modemets bagside. Når modemet etablerer internetforbindelse, lyser eller blinker lyset med titlen 'data'.

5.

Tænd Cisco-routeren ved at sætte strømkablet i stikket på bagsiden af ​​routeren. Vent, indtil lyset 'Internet' og 'Wireless' lyser begge dele solidt. Routeren er nu udstyret og udsender trådløst internet.

Selvom Cisco købte Linksys i 2003, sælges Cisco-routere stadig og kaldes Linksys-routere. Det overordnede design og funktionalitet er ikke ændret siden Cisco overtog engineering og udvikling for Linksys. Det betyder ikke, at oprettelsen af ​​en Cisco-router er en anden end oprettelsen af ​​en Linksys-router, som almindeligvis betragtes som en af ​​de nemmeste routere til at integrere i et hjemmenetværk.