Måder at oprette forbindelse til internettet uden en hjemme telefonlinje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Abonner på en kabel eller fiberoptisk internet service. Populære valg omfatter AT u0026 T, Verizon, Comcast og Time Warner Cable. Ikke alle tjenester er tilgængelige på alle områder, men chancerne er, at mindst en af ​​disse udbydere er tilgængelige i dit område. De fleste tilbyder bundter med tv og internet samt fritstående internet. Sammenlign priser og funktioner i de tjenester, der er tilgængelige for dig, for at sikre, at du får den bedste værdi for de funktioner, du har brug for.

2.

Konfigurer din internetforbindelse. Når du har tilmeldt dig, vil din internetudbyder give dig et modem, der vil forbinde til din kabelforbindelse for at give dig internettet. Nogle tjenester tilbyder gratis installation, men alt hvad du skal gøre er at forbinde din kabelledning til kabelindgangen på modemets bagside.

3.

Opret forbindelse til dit internet. Nogle tjenester giver dig et trådløst modem, så du kan oprette forbindelse til netværket uden at skulle tilslutte det. Hvis modemet er tilsluttet, skal du blot sætte et Ethernet-kabel til modemet og din computer for at få en internetforbindelse. Du kan tilføje en trådløs router, hvis du vil have en trådløs forbindelse.

Traditionelle internetforbindelser såsom opkald og DSL gør brug af din telefonlinje for at få adgang til internettet. Flere og flere mennesker mister deres hjemmetelefoner i stedet for mobiltjeneste, men det betyder ikke, at du også mister din internetforbindelse. Kabelvirksomheder og fiberoptiske tjenester giver dig mulighed for at få en internetforbindelse via din kabelledning snarere end din telefonlinje.