Sådan blokkerer du phishing-websteder på Yahoo Mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Filtermetode

1.

Log ind på din Yahoo! Mail-konto.

2.

Vælg 'Filtre' under 'Flere indstillinger.'

3.

Klik på 'Tilføj nyt filter .' Navngiv filtret og udfyld oplysningerne for phishing-webstedet. Vælg 'Spam' fra rullelisten 'Flyt til mappe'.

4.

Klik på 'Gem'.

Spam metode

1.

Log ind på din Yahoo! Mail-konto.

2.

Vælg 'Spam' under 'Flere indstillinger.'

3.

Sørg for at 'Control SpamGuard 'boksen er markeret under overskriften' SpamGuard '. Dette vil sætte de fleste phishing-emails direkte i din 'Spam' -mappe.

4.

Indtast emailadressen for phishing-webstedet i tekstboksen 'Tilføj en blokeret adresse' under overskriften 'Blockerede e-mailadresser'. Klik på 'Tilføj'. Du kan tilføje op til 500 separate phishing-e-mails.

5.

Klik på 'Gem'.

Log-in Seal Method

1.

Log ind på din Yahoo! Mail.

2.

Gå til protect.login.yahoo.com. Klik på 'Start nu'.

3.

Vælg enten 'Opret en tekstforsegling' eller 'Upload et billede.'

4.

Indtast teksten til din forsegling eller brug knappen 'Gennemse' for at navigere til og vælge en billedfil på din computer, du vil bruge til forseglingen.

5.

< p> Klik på 'Preview.' Klik på 'Gem denne forsegling.'

Tips og advarsler

  • Åbn aldrig en phishing-email. Dette meddeler phishing-webstedet, at din e-mail-adresse er legitim og udløser det for at sende dig mere spam.
  • Yahoo! giver dig mulighed for at rapportere alle phishing-websteder, der er målrettet mod dig under deres 'Hjælp' sektion. Se 'Ressourcer' for et link til phishing-rapportformularen.
  • Phishing er brugen af ​​at sende uopfordrede e-mails, der indeholder reklamer, eller som spørger e-mail-indehavere til personlige oplysninger som kontonumre. Det er et problem, fordi phishing clutters e-mail indbakker, hvilket ikke giver plads til legitime e-mails. Phishing åbner også e-mail-kontoindehavere for bedrageri. Hver e-mail-udbyder har grundlæggende skridt, som en e-mail-kontoholder kan tage for at forhindre, at phishing-websteder sender e-mails til sin konto. Yahoo! har tre måder folk kan blokere på disse websteder.