Sådan bruges MagicJack u0026 Skype

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Magic Jack

1. Brug din husstands telefonledning ved at slutte telefonledningens ende til MagicJacks telefonforbindelsesport.

2.

Slut den anden ende af MagicJack til din computers tilgængelige USB-port (lang og lidt rektangulær forbindelse). Computeren vil forsøge at genkende den nye software og installere de nødvendige drivere for at sikre funktionalitet. Softwaren er indbygget i Magic Jack-enheden og installeres automatisk.

3.

Registrer din Magicjack for at modtage dit nye 10-cifrede telefonnummer efter installationen af ​​softwaren. bedt om at registrere din enhed ved at importere dit navn, adresse og andre oplysninger. Når din placering er identificeret, får du dit telefonnummer til at starte opkald.

4.

Vælg opkald din telefon, lyt efter en ringetone og lav et testopkald for at sikre, at MagicJack virker. Du skal altid være tilsluttet internettet til MagicJack til at foretage og modtage opkald.

Skype

1.

Gå til Skype.com og download den nyeste software. Følg vejledningen til registrering af din software ved at inkludere dit navn, et Skype-brugernavn, en adgangskode og en e-mail-adresse.

2.

Indtast et telefonnummer, du vil ringe til ved at indtaste den i feltet 'Søg kontakter, grupper og samtale'.

3.

Klik på 'Ring dette telefonnummer.' Et telefontastatur vises på højre side af din Skype-grænseflade. Klik på den grønne opkaldsknap for at starte et opkald. At ringe til andre Skype-brugere er gratis, og gebyrer kan være gældende for at ringe til andre ikke-Skype-brugere. Du bliver bedt om, at et gebyr er involveret.

Tilføj kontakter til din Skype-konto for hurtigere kontakt ved at klikke på kontaktmenuen øverst på Skype og klikke på ' tilføj en kontakt. ' Indtast Skype-navnet, hele navnet eller e-mail-adressen for at finde Skype-brugeren. Du kan vælge at gemme et telefonnummer til din kontaktliste eller importere personer, der kan være placeret i din adressebog installeret på din computer.

Tips og advarsler

< li> Skype er ikke en erstatning for din mobiltelefon eller fastnetelefon, og desværre kan du ikke bruge Skype til at ringe til nødopkald. Overkommelige priser på højhastigheds-internet har forårsaget, at teknologi som voice-over Internet Protocol (VoIP) er mere tilgængelig i forbrugsholdninger. MagicJack og Skype er to applikationer, som giver dig mulighed for at kontakte andre personer enten via computerens mikrofon- og højttalersystem eller ved hjælp af din husstands telefon. Valg mellem MagicJack og Skype er udelukkende baseret på at bruge din telefon til kommunikation eller tale gennem din computer.