Sådan identificeres et IP-nummer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Online metode

1.

Besøg et lokalt lokal IP-adressesøgningssted som IPAddy.com. Fordelen ved dette system er, at IP-adressen lister automatisk øverst på siden. Problemet med dette system er, at det kun viser oplysningerne fra den computer, du bruger.

2.

Besøg Ip-Address.com for en alternativ IP-adresse-søgning. Dette websted finder den lokale IP-adresse på den computer, du bruger i øjeblikket. Dette websted viser også placeringen af ​​IP-adressen på et kort.

3.

Besøg IPcheckonline.com for et tredje IP-opslagssted. Dette websted kontrollerer IP-adressen på den computer, du bruger i øjeblikket. Webstedet giver også landet, fjernporten, browseren og andre oplysninger, der er knyttet til hver IP-adresse.

Offline metode

1.

Åbn startmenuen på computeren, og klik derefter på kontrolpanelet. Klik på ikonet Netværk og Internet. En liste over netværkskort eller netværk vises. Klik på det netværk, du vil finde adressen til.

2.

Rul ned på skærmen, indtil fanen 'Detaljer' vises. Klik på denne fane for at åbne den. Der kan også være en pil til at klikke på for at udvide fanen. Under denne fane vises IP-adressen for det pågældende netværk.

3.

Klik på startmenuen og klik derefter på 'Kør'. Dette er en måde at finde ud af alle de IP-adresser, der bruges på din computer på ét sted.

4.

Skriv CMD i linjen. Kommandocenteret åbnes. Skriv ipconfig / all og tryk derefter på enter. Dette vil vise en liste over alle IP-adresser, der er tildelt din computer på det nuværende tidspunkt.

Tips og advarsler

  • Du kan også foretage en baglæns IP-søgning for at finde ud af, hvor en bestemt IP-adresse er placeret. Du skal blot besøge et opsigtssted, f.eks. Whatismyipaddress.com og indtaste den IP-adresse, du vil kigge op. Siden viser derefter, hvilket firma der er vært for IP, hvilken længdegrad og breddegrad, adressen er placeret fra, og hvor den er på kortet. Webstedet kan også angive, hvilken regionskode adressen er inde i. Dette kan være nyttigt for at finde ud af legitimiteten af ​​forretningstilbud, onlinefirmaer og at se, hvilke oplysninger andre kan opdage om din IP-adresse.
  • En IP-adresse eller et nummer er et sæt tal, der er tildelt hvert netværk og internetforbindelse for at gøre det muligt for dem at oprette forbindelse til internettet. Uden en IP-adresse er det umuligt for en computer at tale med andre computere eller bruge internettet. Der er flere forskellige måder at slå op på en computer eller netværks IP-adresse nummer. Det er generelt meget nemt at finde en computers IP-nummer, fordi de er tydelige og identificerbare til de daglige processer, som computeren skal gøre. Andre computere og internetsider skal kunne se en computers IP-adresse for at vise programmer og websider.