Sådan laver du et hjem trådløst med DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af DSL-modemets strømforsyning.

2.

Tag stikket ud af Ethernet-kablet, der er tilsluttet dit DSL-modem fra den anden enhed Det er forbundet med (f.eks. computer, kablet router osv.).

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på din trådløse router mærket ' WAN, WLAN eller Internet. Routeren har kun en af ​​disse etiketter.

4.

Slut DSL-modemet og den trådløse router til strømforsyningerne . Vent to minutter, mens DSL-modemet genopretter forbindelse til din internetudbyderes servere.

5.

Klik på ikonet for trådløs netværksmodtagelse på proceslinjen i Windows nederst til højre -hånd-hjørnet på skærmen. Hvis du bruger en Mac, er ikonet for det trådløse netværk øverst i højre hjørne.

6.

Vælg dit trådløse netværk fra listen og indtast adgangskoden, når du bliver bedt om det. Hvis du ikke har konfigureret dit trådløse netværk endnu, opretter de fleste trådløse routere trådløse netværk opkaldt efter deres fabrikant. For eksempel opretter en D-link trådløs router et trådløst netværk ved navn 'dlink'. Standardnetværk er ikke beskyttet med adgangskode.

7.

Gentag trin 5 og 6 på alle computere, du vil oprette forbindelse til det trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Netværk, der ikke er adgangskodebeskyttet, kan bruges af alle i dit område. Se i ejerens manual, der fulgte med den trådløse router, om hvordan du konfigurerer sikkerhed på dit trådløse netværk.
  • Ved fem eller flere gange hurtigere end den traditionelle opkaldsforbindelse ligner DSL Internet-forbindelser sig godt til at dele mellem flere computere i samme hjem. Computere kan være i forskellige rum i huset, især hvis de er bærbare computere. Opsæt et trådløst netværk for at undgå besværet med at køre lange kabler rundt om i huset.