Sådan opretter du en trådløs computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' menuen og gå til 'Netværk og internetforbindelser.' Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du åbne 'Kontrolpanel' og du vil se det der.

2.

Gå til 'Netværksforbindelser' og derefter 'Trådløs netværksforbindelse' for at åbne dialogboksen for trådløs konfiguration.

3.

Vælg fanen for trådløse netværk og klik på 'Tilføj' i bunden af ​​vinduet.

4 .

Indtast dit trådløse netværksnavn og pass nøgle i de relevante tekstbokse. Du skal indtaste WPA- eller WEP-koden, du oprettede, da du installerede din router.

5.

Afslut fra dialogboksen Egenskaber ved at klikke på 'OK'. trådløst netværk er nu et 'foretrukket netværk', og din computer vil automatisk slutte sig til den, når den er i signalområdet.

Tips og advarsler

  • AirPort-kort er standard på alle Mac-notebooks og de fleste desktops. Slut en Mac ved at klikke på AirPort-ikonet og tænde det. Vent til AirPort at scanne efter dit netværk og indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det.
  • For at tilføje netværkssikkerhed skal du tilføje din computers MAC-adresse (ikke relateret til Apple-computere) på listen over computere, der er autoriseret til at 'se 'din trådløse router. Fuld vejledning til denne proces er tilgængelig i brugervejledningen til din trådløse router under' trådløse gateways '.
  • Enhver computer med et indbygget trådløst kort eller en USB-netværkskort kan konfigureres på et trådløst netværk. For at oprette en ny computer på dit trådløse hjemmenetværk, skal du samle dit trådløse netværkskode (SSID) og den trådløse routerpassetast og komme i gang. Manuel opsætning af en trådløs computer tager kun et par minutter med det indbyggede Windows Wireless Network Connection-værktøj, der er tilgængeligt i menuen Netværksforbindelser.