Sådan parrer du en Dell Inspiron 6000 med Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for den enhed, du vil oprette forbindelse til din Dell Inspiron 6000-bærbar computer, og klik derefter på knappen 'Start' på computerens skrivebord.

2.

Klik på 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet', 'Bluetooth.' Klik på fanen 'Enheder', når en ny Bluetooth-menu vises.

3. >

Klik på knappen 'Tilføj' for at få din computer til at søge efter din Bluetooth-enhed, og vælg den enhed, du vil føje til computeren, fra listen, der vises. Din computer vil liste alle Bluetooth-enheder, der er tændt nær det.

4. Indtast adgangskoden til din enhed, når du bliver bedt om det. Adgangskoden er en række tal, der identificerer din enhed til din computer. Du kan typisk finde adgangskoden på et klistermærke på bagsiden af ​​din enhed eller i dens instruktionsbog.

5.

Klik på 'Afslut' for at fuldføre parringsprocessen. Enheden vil nu være permanent forbundet til din bærbare computer , uden at skulle gentage parringsprocessen i fremtiden.

Dell Inspiron 6000 er en bærbar computer designet til at blive brugt specifikt til erhvervslivet. Blandt de mange nyttige funktioner har den professionelle bærbare computer indbyggede Bluetooth-funktioner, som gør det muligt for dig at forbinde computeren til andre Bluetooth-aktiverede enheder, såsom printere, mus og tastaturer uden brug af ledninger. Hvis du for nylig har købt en Dell Inspiron 6000, kan parring af dine foretrukne Bluetooth-enheder med computeren foregå om få minutter.