Sådan aktiveres HTTP-porten i Windows Server 2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Indstillinger'. Klik på 'Kontrolpanel' for at åbne et nyt vindue. Dobbeltklik på 'Netværk og opkaldsforbindelser' for at åbne et konfigurationsvindue.

2.

Klik på 'Internet Protocol (TCP / IP)' i listefeltet, og Klik på knappen 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Avanceret' i det åbnede vindue. Klik på 'Valg' i det nye vindue.

3.

Klik på 'TCP / IP-filtrering' i listen over indstillinger og klik på 'Egenskaber' -vinduet. Klik på knappen 'Tilføj' for at tillade port 80 at passere filtrene.

4.

Skriv '80' for portnummeret og vælg 'Tillad alle'. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' igen i vinduet med hovedegenskaber for at gemme dine indstillinger igen.

HTTP er en protokol, der bruges på internettet, hvilket gør det muligt for browsere at oversætte kode og præsentere websideinformation til læsere. HTTP-protokollen bruger normalt port 80, som er HTTP-porten til din Windows 2000-server. Du kan aktivere porten i IIS-konsolstyring (Internet Information Services). Aktivering af porten tillader internetbrugere at få adgang til og se websider på din Windows 2000-server.