Sådan geninstalleres RDP i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Naviger til webstedet Microsoft Windows Support og hent programmet til fjernt skrivebordstilslutning (se Ressourcer for den relevante webside). Klik på 'Download' knappen på venstre side af download siden.

2.

Klik på linket 'Start download' øverst på siden og klik på på 'Gem' knappen for at downloade og gemme filen til din computer. Når filen er færdig med at downloade, skal du åbne filen for at starte installationsprocessen.

3.

Følg vejledningen i installationsguiden og genstart din computer for at fuldføre processen.

Microsoft Remote Desktop-programsoftwaren leveres forudinstalleret med Microsoft Windows XP. Programprogrammet til fjernskrivebordet giver dig mulighed for at få adgang til dokumenter, mapper og programmer, der findes på din computer, fra et fjernsystem, der bruger internettet. Remote Desktop-applikationen kan blive et yderst praktisk værktøj, hvis du ikke har adgang til din computer direkte. Hvis softwareprogrammet til fjernt skrivebordsprogrammet på dit Microsoft Windows XP-operativsystem bliver beskadiget eller ustabilt, skal du muligvis geninstallere programmet for at kunne bruge det igen.