Sådan opretter du et trådløst modem hjemme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk computeren.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til dit DSL- eller kabelmodem med titlen 'Internet. ' Slut den anden ende af Ethernet-ledningen til dit trådløse modem Ethernet-port mærket 'Internet'. Ethernet-ledningsforbindelsen ligner en telefonforbindelse, kun større. Du skal nu have en Ethernet-kabel, der forbinder dit DSL- eller kabelmodem med dit trådløse modem.

3.

Slut den ene ende af en anden Ethernet-kabel til en ledig Ethernet-port på bagsiden af det trådløse modem. Slut den anden ende af Ethernet-ledningen til den tilgængelige Ethernet-port på din computer. Dit trådløse modem er nu forbundet til din computer, og dit DSL- eller kabelmodem er forbundet til det trådløse modem. Hvis du har et trådløst modem, der også er dit DSL- eller kabelmodem, skal du slutte Ethernet-ledningen bag på det trådløse modem, der er mærket Internet, til bagsiden af ​​computerens tilgængelige Ethernet-port.

4. < / p>

Tilslut alle modemer til en ledig stikkontakt. Tænd for din pc.

5.

Klik på din startmenu (afhængigt af dit operativsystem kan det skildre et Windows-logo) og navigere til dit kontrolpanel.

6.

Klik på 'netværk og internet', derefter 'Netværk og delingscenter' og 'Opret forbindelse til internettet. 'Klik på' Opret forbindelse til et netværk ', hvis muligheden for at oprette forbindelse til internettet ikke er tilgængelig. Klik på navnet på dit trådløse modem, når det udfyldes på computerskærmen. Indtast brugernavn og adgangskode, du oprettede, når du oprindeligt indstillede up internet service med din internetudbyder. Sommetider vil din computer automatisk oprette forbindelse til internettet uden at du behøver at skrive et brugernavn eller password.

Et trådløst modem, hvis det er konfigureret korrekt, giver dig og andre brugere i dit hjem mulighed for at oprette forbindelse til internettet uden at være hardt tilsluttet et modem. Din internetudbyder tilbyder trådløse modemer som en mulighed for at etablere et trådløst netværk. Du kan også vælge at købe dit eget trådløse modem fra en lokal computerforretning. Et trådløst modem kan fungere sammen med dit DSL- eller kabelmodem, eller det kan være det eneste modem, der er nødvendigt for at oprette forbindelse til internettet.