Sådan overfører du domænenavne med Google

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Overførsel fra GoDaddy.com

1.

Log ind på din Google Apps-konto. Vælg 'Domæneindstillinger' og derefter 'Domænenavne'.

2.

Vælg 'Avancerede DNS-indstillinger' og derefter 'Log ind på DNS-konsol.'

3.

Indtast dine loginoplysninger. Vælg dit domænenavn, der skal overføres. Klik derefter på 'Send via email.'

4.

Send en email til din nye domæneregistrator, der fortæller dem, at du vil overføre dit domæne til dem. Medtag følgende: domænenavnet, kontaktoplysninger til den nuværende registrar for domænenavnet, domæneoverførsels autorisationskoden. Domænenavnet skal have været registreret hos den nuværende registrar i mindst 60 dage.

5.

Vent til 'Initial Authorization for Registrar Transfer Form' email fra den nye registrar .

Svar på 'Initial Authorization for Registrar Transfer Form' e-mail for at bekræfte, at overførslen skal ske.

7.

Vent til 'Bekræftelse af Registrar Transfer Request Request' -mail fra din gamle registrar. Formålet med denne email er, at du stopper overførslen, hvis du pludselig skifter dig. Hvis du stadig vil overføre overførslen, skal du ikke svare på denne email. Domæneoverførselsbekræftelsen af ​​færdiggørelse email fra din nye registrar vil tage et par dage.

Overførsel fra Enom.com

1.

Log ind på dine Google Apps konto. Vælg 'Domæneindstillinger' og derefter 'Domænenavne'.

2.

Vælg 'Avancerede DNS-indstillinger' og bemærk domænenavnet.

3.

Send en email til GoogleClients@enom.com, og anmode om domænenavnens overførselskode. Denne email skal indeholde domænenavnet, der skal overføres, domænenavnet og en beskrivelse af overførslen, der angiver navnet på den nye registrar.Når du har modtaget godkendelseskoden, Følg trin 4 til 7 under 'Overførsel fra GoDaddy.com.'

Tips og advarsler

  • Hvis du overfører fra en anden registrar, skal du sende en email til din registrar s hjælpadresse, der anmoder om domæneoverførselstilladelseskoden eller Auth-Info-kode. Denne e-mail skal indeholde domænenavnet, der skal overføres, og en beskrivelse af overførslen, der angiver navnet på den nye registrar. Derefter modtager du yderligere instruktioner om, hvordan du fortsætter .
  • Nogle registrarer kan fastsætte et gebyr for overførsel af domænenavn. Forespørg om eventuelle overførselsgebyrer forud for indledning af en anmodning om overførsel af domænenavn.
  • For hosting websites tilbyder Google Apps webrum via Google Sites, men de er ikke en domæneregistrator. I stedet har de gået sammen med GoDaddy.com og eNom.com, så nye brugere får en sømløs pakke, når de opretter en ny hjemmeside eller et nyt 'Cloud' virtuelt kontor.    Når domænet og hjemmesiden er oprettet, kan du enten overføre registreringen af ​​domænet til en anden registrator, eller hvis du har et eksisterende websted, der er hostet af en anden udbyder , overfør domænet til GoDaddy.com og eNom.com. Du skal have en Google Apps-konto. Proceduren for overførsel af et domæne adskiller sig mellem registrarer, så rækkefølgen af ​​trin kan ændre sig lidt mellem registrarer.