Sådan skjuler du din IP-adresse, når du surfer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Anonyme proxyservere

1.

Tænd for din computer og åbner et internetbrowsningsvindue og indtast adresselinjen http://www.dmoz.org Denne hjemmeside, Open Directory Project, er den største og mest omfattende menneskelige redigerede mappe på nettet. Det opretholdes af frivillige og er hostet af Netscape. DMOZ arbejder for at kompilere og organisere den største katalog over internetforbindelser til godkendte websteder.

2.

Klik på linket 'Computere'. Klik på linket 'Internet' i øverste ramme.

3.

Klik på linket 'Proxying and Filtering', som er midtvejs nede i den højre kolonne.

4.

Klik på øverste ramme på linket tredje fra toppen, 'Hosted Proxy Services.'

5.

Klik på

6.

Klik på det andet link 'Proxy Lists'.

7.

p> Læs beskrivelserne ud for de links, der er angivet på siden, og klik på den, der passer dig bedst. For en gratis web-baseret proxy, klik på listen Proxy.org, der kun udarbejder proxyservere.

8.

Læs om proxyserverne på Proxy.org og klik på en af ​​de øverste 10 som interesserer dig. Du må bruge nogen af ​​disse gratis servere som proxy til at skjule din IP-adresse. Du vil bruge deres hjemmeside som mellemmand, og din IP-adresse bliver sløret eller gjort anonym.

Tips og advarsler

  • Som med alle internet sikkerhedsspørgsmål, Pas på, hvem eller hvad du giver personlige oplysninger til.
  • En IP-adresse, der er kort for Internet Protocol-adressen, er det stiplede decimaltal, som unikt identificerer hver computer på internettet. Dette tal bruges til at fortælle, hvilket netværk en computer er på, specifikt hvilken computer den er, dens geografiske placering og browserdata. Da hver computer udstedes sin egen unikke IP-adresse, ønsker mange mennesker at ændre eller skjule deres, så de bliver anonyme, når de er på internettet. Der er forskellige måder at opnå dette på, men de fleste metoder bruger det, der kaldes proxyservere, der fungerer som et slør eller en mellemmand, så at sige.