Sådan tilslutter du en computer via LAN og en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk computeren og routeren. I de fleste tilfælde er routere ikke designet med on-off switches. For at slukke din router skal du tage stikket ud. Slukning af computeren gør det lettere for computeren at finde LAN-forbindelsen, når du tænder den igen. Sørg for, at routeren er tilsluttet modemet.

2.

Slut et Ethernet-kabel til det laveste nummer, LAN-porten er tilgængelig. Routere har som regel fire tilgængelige LAN-porte. De alle gør det samme, men forbindelsen til den laveste nummerport giver et logisk ledningsdiagram for fremtidig netværksfejlfinding.

3.

Slut Ethernet-enheden til Ethernet port på bagsiden af ​​din computer. Hvis du tilslutter en bærbar computer via LAN, er Ethernet-porten på siden.

4.

Slå routeren på og vent til lyset, der er forbundet med den LAN-port, du plejede at tænde op fast. Dette angiver internetforbindelse til LAN-porten.

5.

Tænd computeren og lad den starte helt.

Tilslutning af en computer til LAN (Local Area Connection) på en router giver den sikreste og konsekvente internetforbindelse muligt i et hjemmenetværk. Ofte resulterer forbindelsen til routeren trådløst i tabte forbindelser og intermitterende fejl, når du forsøger at indlæse en webside. En LAN-forbindelse betyder, at computeren er tilsluttet internettet, så at udenforstyrrelser - som gamle CRT-tv'er, babymonitorer eller endda tykke beton eller mursten - ikke kan interferere med forbindelsen mellem computeren og routeren.