Instruktioner til en Linksys Wireless G Router Setup

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Linksys trådløse G-routerens strømkabel til en stikkontakt. Find Ethernet-porten mærket 'Internet' på bagsiden af ​​den trådløse G-router. Slut et Ethernet-kabel til port.

2.

Tilslut den modsatte ende af kablet til den åbne Ethernet-port på bagsiden af ​​dit kabel eller DSL modem. Få adgang til en webbrowser på din trådløse computer og naviger til adressen 'http://192.168.1.1', som er den trådløse G-router s IP-adresse.

3.

Skriv 'admin' i 'Bruger Navn ', når der vises en ny prompt, der beder dig om at logge ind. Lad feltet' Kodeord 'være tomt og klik på' OK 'for at logge ind på den trådløse G routerens opsætningsmenu.

4.

Klik på fanen 'Opsætning' øverst i menuen. Indtast et nyt brugernavn og adgangskode til din Linksys trådløse G-router i felterne 'brugernavn' og 'adgangskode' i bunden af ​​vinduet.

5.

Vælg 'Anvend' for at gemme indstillingerne. Klik på fanen 'Trådløs' øverst i vinduet og vælg t

Skriv et navn, du vil bruge til at identificere dit Linksys trådløse G-netværk i tekstboksen 'SSID'. Vælg 'Gem indstillinger.' Klik på linket 'Trådløs sikkerhed'.

7.

Vælg rullemenuen 'Sikkerhedsmodus' og vælg 'WPA Personal'. Klik på boksen 'Adgangskode' og skriv en adgangskode, som du vil huske at sikre dit netværk og forhindre uautoriseret adgang.

Vælg Indstillinger og lukk vinduet.

Tips og advarsler

  • Når du har oprettet Linksys trådløse G-router, skal din computer stadig konfigureres til at genkende netværket. Processen for adgang til netværket varierer mellem operativsystemer. I Windows 7 skal du højreklikke på netværksikonet på proceslinjen og klikke på dit netværks navn. Indtast passordet og vælg 'Connect.' I Windows Vista skal du i stedet vælge 'Connect To' i menuen 'Start' og vælge Dit netværks identifikationsnavn. I Windows XP skal du højreklikke på netværksikonet i proceslinjen og vælge 'Opret forbindelse til et trådløst netværk.' Klik på dit netværks navn.
  • Hvis din computer ikke er aktiveret trådløst, skal du tilslutte en trådløs USB-adapter til en USB-port.
  • Du skal ikke vælge en adgangskode til dit trådløse netværk, men at lade dit netværk være usikret vil give nogen adgang, hvis de har en bærbar computer inden for rækkevidden af ​​Linksys trådløse G-router.
  • Et trådløst netværk forbinder en computer med et højhastigheds modem uden at skulle tilslutte et kabel direkte. Linksys trådløse G-router sender et trådløst signal, så alle trådløse computere inden for rækkevidde kan dele dokumenter eller surfe websteder. Den trådløse G-router indeholder en webbaseret opsætningsmenu med valgmuligheder, der skal konfigureres, før du bruger det trådløse netværk.